Maanantaina oltiin porukalla Viihdekeskuksella tottistelemassa. Pepelle luoksetuloa ilman varastamista ja seuraamista. Urmon kanssa patukkaleikkejä, seuraamista ja luoksetuloa. Lopuks kaikki kolme pääsi ohitusharjoituksiin osalliseksi. Hyvin pentu tekee ihmis -ja koirahäiriössä töitä, jaksaa keskittyä olennaiseen.

Tiistaina lisää tottista alaosaston treeneissä. Urmon eka treeni alkoi patukaleikillä, sitten otettiin seuraamista. Pari kertaa pentu tavoitteli liivin takataskusta lelua, selkeästi parempi palkkana kun namit. Joten patukka kainaloon ja seuruutusta, palkkaus patukka heittämällä/tiputtamalla kainalosta. Toimii Urmolla hyvin. :)

Toisena Urmon treeninä lisää leikkiä ja pieni seuraamispätkä. Tällä jälkimmäisellä kerralla kentällä oli myös toinen pentu. Urmo oli jo kentällä kun Erwin tuli autosta, meillä oli just parhaat patukkaleikit menossa ja Urmo nostatti hieman kierroksia, rärähti toiselle koiralle ja nappasi hanakammin patukasta kiinni. Lelusta irrotus ja seuraamispätkä, ja vitsit miten Urmo toimi, ei ottanut enää häiriötä kentällä olevasta koirasta, tosi säpäkkää menoa.

Parille koiralle otettiin ohitusharjoituksia, johon Pepe pääsi leppoisaksi ja hiljaiseksi ohittajaksi. Otettiin siinä melko pitkät seuraamiset, maahanmenoja ja istumisia. Kontakti oli tosi mahtava, että nälkäisen koiran kanssa treenailu on ihanaa. ;)

Keskiviikkona oltiin taas Viihdekeskuksella tottistelemassa. Pepelle luoksepäästävyys, pitää koko ajan hyvää kontaktia, hhäntää heiluu kun ihminen tulee luokse ja tarkastaa hampaat ja silittää. Seuraamista, johon jäävät liikkeet ja viimeiseksi luoksetulo. Treenien jälkeen vielä narupalloleikkejä.

Urmolle kaksi vauhtiluoksetuloa, lelulla veto ihan lähellä ja heti leikit perään. Patukka kainalossa seuruuttamista, edelleen kyllä imutan namilla, namipalkka tuli vasta seuraamisen lopuksi ja patukka lensi aina palkaksi. Treenasin imuttamalla oikeaa paikkaa luoksetulolle ja harjoiteltiin rauhallista edessä istumista. Paljon patukkaleikkiä.