Ainon "painostuksesta" ilmoitin Pepen sunnuntaina 5.10. järjestettävään bh-kokeeseen Jämsään.

Paikan päälle päästessä jännitti ihan pirusti, jännitystä ei yhtään helpottanu se että tuomari oli myöhässä pari tuntia. Käytiin siinä odotellessa koiria lenkittämässä ja Pepe tarjos vapaana seuraamista ihan oma-alotteisesti, oli varmaan niin nälissään ja ajatteli palkkaa kerjätä.


Tuomarina oli Timo Nopanen. Tottispariksi saatiin bh-treeneistä tuttu pari, Päivikki ja Pirta-lagotto. Me mentiin Pepen kans ensin seuraamiskaavio. Hihnassa seuraaminen meni ihan hyvin, henkilöryhmässä seuraaminen vähän herpaantui. Sitten vapaana seuraaminen, kyllä se sivulla kulki ilman että olis lähteny omille teilleen. Jäävissä liikkeissä istumisen sijaan Pepe päätti jäädä seisomaan, pysyi kuitenkin paikallaan. Liikkeestä maahan ja luoksetulo meni nappiin.

Paikkamakuussa pysyi ensin hyvin, Päivikin ja Pirtan ollessa loppu suoralla Pepe kuitenkin kyllästyi. Kuulin että siellä se mouruaa ja sitten kuuluikin jo heinikon kahina ja Pertsa istua nökötti häntä heiluen mun edessä.
Tottiksen jälkeen tuomari ei paljon kommentoinut, sen sanoi et koira voisi olla hieman hoikempi että jaksaa seurata. :D

Kaupunkiosuutta en osannut jännittää. Kierrettiin huoltoaseman ympäri, jonka aikana autossa istuva henkilö kysyi ajo-ohjetta ja käynnisti auton, samaan aikaan vieressä rekka käynnistyi, Pepe ei välittäny kummastakaan. Jatkettiin matkaa pysähdyttiin suojatien tullessa ja ohitettiin pyöräilijä. Jätin Pepen koivuun kiinni ja menin aidan viereen näkymättömiin. Sillä aikaa ohi meni koira, jota Pepe oli vilassut ja kääntänyt taas pään mun suuntaani.

Kotiin lähdettiin sitten bh-koetta rikkaampana, kyydissä BH Pepe! Eli läpi meni :)