Puolilta päivin lähettiin Ankeriasjärvelle hakutreeneihin, viisi koiraa ja neljä ohjaajaa, eli kolmella maalimiehellä pelattiin. Pepe oli kolmantena vuorossa, ensin tehtiin treeni porukan penikoille Sakulle ja Tytille.

Pepellä on ollu vähän motivaatio-ongelmia viidennelle ja kuudennelle maalimiehelle, jää haahuilemaan lähetyksen jälkeen eikä irtoa syvemmälle, saati hae maalimiestä ilman monia lähetyksiä. Sanoin jo ennen treeniä et me varmaan lopetetaan kesken neljännen jälkeen. Asenne kohillaan. :D

Ekalle maalimiehelle lähettäessä Pepe lähti matkaan, mutta kesken kääntyi kun sai hajun toisesta maalimiehestä. Kutsuin koiran luokse ja lähetin uudestaan ekalle mm:lle. Lähetyksestä Pepe suuntasi suoraan ekan ukon luo. Toiselle, kolmannelle eteni suoraan maalimiehelle. Neljännelle lähettäessä hyppäsi ojan yli ja jäi siihen seisomaan. Otin lähetyksen uudelleen ojan jälkeen, niin että oltiin alueen reunalla, siitä lähti hyvin ja meni suoraan maalimiehelle. Viidennelle ja kuudennelle irtosi ja suoraan maalimiehelle. Sitten oltiin kaikki koolla, ja aloin puhumaan että mitäs nyt kun se ei tosiaan irtoa enää viidennelle ja jää vaan palloilemaan. Muut katsoo mua ja kysyy et vieläkö haluan ukon metsään. Mulla oli menny laskut sekasin, ja kuvittelin et sillon oli vasta neljäs takana.

Treenit meni siis hyvin, Pepe pääsi yllättämään minut, kun ei alkanut sooloilemaan viidennellä.