Puolenpäivän aikaan suunnattiin Saarenmaalle hakumetsään Mari Chambon & Sakun, Anna Surin sekä Maria miehekkeineen Atan kanssa. Tallattiin alue joka oli noin 100x50m. Ensin otettiin junnuille ja Surille treeni.

Pepe upposi ekalle maalimiehelle hyvin, piilona toimi puu. Palkan saatuaan palasi mun luokse, Pepe liinaan kiinni ja näytölle takas maalimiehen luo. Toinen mm oli myös kuusien alla piilossa, sinne irtosi hyvin ja palkkauksen jälkeen palasi luo, taas liinaan ja näytölle. Samalla mallilla meni kolmaskin maalimies, joka oli ison kiven takana jemmassa. Neljännelle lähettäessä Pepe alkoi puuhaamaan omiaan, juoksenteli ympäriinsä ja motivaatio tippui, lähetin maalimiehelle vielä toisen ja kolmannen kerran, sama haahuilu Pepen mielessä. Huusin loput maalimiehet piilosta ja siihen loppui treeni.

Näyttöosuutta treeneissä harjoiteltiin niin, että annoin maalimiehille sekä pienen että ison palkan. Lähetin Pepen normaalisti etsimään maalimiehen ja kun se löytyi, Pepe palkattiin pienellä palkalla. Kutsuin Pepen maalimieheltä itseni luo, laitoin liinaan ja tällä välin maalimies oli noussut piilossaan seisomaan näkyville, osoitin Pepelle maalimiestä ja sanoin näytä, jonka jälkeen maalimies laskeutui takaisin piiloonsa, Pepen saapuessa takaisin mm:lle sai ison palkan.