Marin kanssa pidettiin Cygnaeus-lukion parkkipaikalla ilmaisutreenit. Samoin kun aiemmillakin kerroilla, ensin hetsasin omalla patukalla ja Mari jatkoi leikkimistä. Otin Pepen kiinni ja Mari lähti patukan kanssa kauemmaksi, lähetin Pepen hakemaan "rullan" ja toi sen mun luokse. Samaa tehtiin sitten vieraalla ja pienemmällä patukalla.

Pepe kun ei mielellään ota suuhun mitään erikoista, kuten muovista letkun pätkää. Sen vuoksi ensin harjoitellaan ilmaisua patukan kanssa, pikku hiljaa vaihdetaan pienempään patukkaan ja siitä vielä rullaan. Onneks poika sentään innoissaan tuo patukan mulle, eikä lähde huitelee omille teilleen.

Vielä treenien päätteeksi kokeilin pitkästä aikaa mitä Pepe tuumaa noutokapulasta. Suuhunsa otti jo ihan oma-alotteisesti, hyvä hyvä. Heitin kapulan ja Pepe nouti ja toi luokse. Olin aika ihmeissäni, kun aiemmin ei tykännyt edes suuhunsa puista kapulaa ottaa.

Tänään tuli Lennu-Tuotteen rullapanta (U-malli) postissa, käytiin se treenien päätteeksi hakemassa. Piti heti postin pihassa mallata Pepen kaulaan ja mitata meneekö rulla suuhun. Hyvältä näyttää, ensi kerralla hakutreeneihin sit saa rullapannan kaulaan.