Kuukauden tauon jälkeen oli taas agilitytreenit. En tiedä tekikö tauko Pepelle hyvää, vai missä "vika", mutta treenit meni mainiosti! :)

Tässä meidän rata:

1231520636_7.1.08.jpg



Ekalla ohjauksella kolmennelle aidalla Pepe ei kääntynyt, koska mun ohjaus oli myöhässä. Uusi yritys ja sitten meni ihan huippu hyvin, pujottelua myöten koko rata! Toinen puoli radasta meni myös hienosti. Hyvin meni tiukasta kulmasta putkeen sekä pujottelusta että A-esteeltä. Irtosi myös lopuksi putkesta kolmelle viimeiselle aidalle. Kontaktit A-esteellä meni hienosti, olen enemmän kun tyytyväinen radan suoritukseen.

Toisena ratana oli aita-rengas-pituus-muuri-okseri suorana pätkänä. Ensin otettiin rengas pelkiltään, sen jälkeen rengas ja pituus yhdessä. Siihen sitten lisättiin vielä muuri ja lopuks okseri. Namitäti oli viimeisen esteen takana palkan kanssa odottamassa, joten kiirettä piti esteiden huutelussa. :)

Yksittäisenä esteenä otettiin puomia ja pentu-keinua. Puomi menee kontaktien kanssa hyvin, ei ongelmia. Keinua Pepe vähän aristelee, kyllä se aina esteelle menee ja hyvin menee kontaktien kanssa, mutta silti se vähän aristaa joka kerta alastuloa.

Mukavaa et treenit taas alkoi, olikin jo ikävä. Epäilin et muistaako Pepe mitään joulutauon jälkeen, mutta hyvin näytti mielessä pysyneen.