Tänään oli taas agilityn vuoro.

Tälläinen rata tällä kertaa:

1233172218_28.1.09

 

Jätin Pepen ekan aidan luokse ja menin itse valmiiksi 2 aidan taakse. Kutsulla eka hyppy ja takaa kiertona sitten 2-3 hypyt ja putkeen. Tämä pätkä meni hyvin. Putken jälkeen 5 aita meni vielä hyvin, mutta tässä kohdalla takaakierto ei enää sitten onnistunut, vaan tuli aina 5 ja 6 aidan välistä pois.

Otettiin sitten omana pätkänään 4-6, sitä sitten jankattiin aikamme, olin taas edellä koiraa, jonka vuoksi mun liike tyssää ja ohjas samalla. Kouluttaja tuli sitten 6 aidan eteen palkkaamaan Pepen, että saataisiin se tulemaan takaakierron oikein.

Sitten taas omana osanaan muurista loppuun. Muurilta lähti hyvin ja meni kohti aitaa, mutta multa ei siihen väliin onnistunut takaaleikkaus eikä mäkelät. Joten kokeiltiin siihen irtoamista, niin että Riikka oli palkan kanssa aidan takana. Sitten sujui hyvin ja meni vielä pituudenkin.

Toisena harjoituksena meillä oli sivuttais irtoamista kahdella aidalla. Yhteensä radalla oli 4 aitaa neliöksi muodostettuna. Apukouluttaja palkan kanssa toisen aidan takana, kohti suoraan Pepen edessä. Jätin Pepen ekalle aidalle, ja siirryin reilusti sivulle, etten juokse edessä olevien aitojen päälle. Siitä yhdessä liikkeelle ja hyvin meni suoraan kohti toista aitaa ja palkkaajaa. :) Viimeisenä samalla tavalla sivuttais irtoamista, ja loppuun vielä välistä veto yhdelle aidalle.

Yksittäisinä esteinä tehtiin rengasta, pujottelua ja A-este. A menee hyvin, hienosti Pepe pysähtyy alastulolla kontaktille. Rengasta tehtiin ihan kahdestaan, ekan otin luoksekutsulla ja Pepe tuli renkaan läpi! Yhteensä kolme toistoa renkaalla, viimeisellä lähetin viereltä.

Pujottelussa meillä on nyt viime aikoina ollut ongelmana se että Pepe ei pujottele. Menee ekasta keppivälistä, jonka jälkeen jää kävelemään keppien toiselle puolelle. Sama vaiva jatkui tänään, mutta otin sitten ekan keppivälin "vetoavulla", eli peruutin ja oikealla kädellä vedin ekan välin, jonka jälkeen käännyin ja koira pujotteli todella hyvin, täyden 12 keppiä! :D