Ensin näytettiin seuraaminen, Salme antoi ohjeet millon tehdään mitäkin. Ensin liikkeellelähtö ja pysähdys. Uudelleen liikkeellelähtö, kääntö oikealle, suoraan, kääntö vasempaan, suoraan, täyskäännös x2. Lisäksi vielä juokseminen ja siitä käyntiin vaihto.

Seuraamisesta saatiin hyvää palautetta, Pepellä on intensiivinen katsekontakti, oikea paikka ja tiivis seuraaminen. Lisäohjeistusta käden paikalle ja asennolle kun seuruutan juosten. Pepe irtoaa hieman kauemmas minusta ja menee hieman vinossa, oikealla käden paikalla sekin korjaantui. Sitä siis treenataan ahkerasti.

Sitten edellisviikon istumisharjoitukselle jatkoa. Nyt otetaan kestoa istumiselle, pidempiä aikoja ja itse liikutaan, kaikenlaiset häiriöt käyttöön, että koira tottuu häiriöihin ja istuminen säilyy.

Edellisen läksyn istumisen tavoin samaa treeniä maahanmenolla.

Luoksetulon treenaus, tai lähinnä tarkoitus saada tarpeeksi lähelle minua luoksetulossa. Pepellä on tapana jättää selvä rako meidän väliin ja istua hieman vinossa, vähintään pää kallellaan. Nyt jankataan vaan paikallaan sitä, että istuminen on tiivis ja suora, pää selkärangan myötäisesti, eikä kallellaan. Hienosäätöä omalla kädellä, että saa sen asennon suoraksi.

Edestä sivulle tulo, mulla vaihtelee käsky, välillä se on sivu toisinaan taas sivulle. Koita nyt nainen päättää, millä käskyllä sivulle sen haluat! :) Kunhan olen sen päättänyt, tai joo päätin jo, se on sivu. Siinä ongelmana on kans ajoittain se että Pepe jättäytyy taakse, tai tulee vinoon. Hienosäätöä kädellä, vasen käsi koukussa oikealla kohdalla ja heti näytti toimivan, treenataan siis sitäkin.

Vielä yksi läksy: Seiso-käskyn alkeet. Peruuttaen kävellään, niin että koira tulee mukana, palkka katsekontaktista samalla sanallinen palkka. Pepellä on vaan tapana kurkkia mun käsiä sen palkan toivossa, ja sitten ajattelee et saa palkan siitä et jää istumaan.