Yksittäisinä esteinä harjoiteltiin A-estettä ja keppejä, sekä keinua Maaritin avustuksella. Hyvin meni kontaktit ja kepeilläkin on entinen vire palannut!

Ekana harjoituksena oli tälläinen radan pätkä:

1233776924_4.2.09 2-rata.jpg

Tehtiin eka yksittäisenä rengas ja hyvin meni läpi. Kokeilin ottaa renkaan rataan mukaan, joka aiheutti sen että Pepe hyppää renkaan vierestä tai kierti koko esteen. Joten jätin renkaan pois ja aloitin 2-aidalta. Kolmoselle mennessä treenattiin persjättöä, joka onnistuikin aika hyvin.

Me meinasin taas kiirehtiä liikaa, joka kostautui sillä että Pepe hyppi puomille ilman kontaktille koskemista. Seuraavalla kerralla rauhallisemmin ja heti oli parempi tulos.

 

"Päärata" oli tämänmoinen:

1233776561_4.2.09

 

Ekan esteen taakse jäitin Pepen odottamaan ja siirryin itse 2-esteen eteen, kutsuhyppynä kakkoselle ja siitä irtoamista putkeen. Olin aivan varma ettei Pepe irtoa putkeen, koska oma ohjaus on koko radan ajan aitojen sisäpuolella.

Hyvin sujahti putkeen mutka päästä ja  tuli 4-esteen yli, jossa tein valssin helpottaakseni ohjausta 5-6 esteiden takaakierrossa, minä kun en jaakotuksessa mikään haka ole, joten jätin sen suosiolla kokeilematta.

7-esteen yli päästiin aikas hyvin. Sitten olikin ongelma saada koira takaisin putkeen, millään ei meinannut ymmärtää että sinne pitäisi oikeasti mennä.

Pepellä on ongelmia irrota, tai ehkä sen pulman muodostan minä joka en anna lupaa edetä ja kannusta kirmailemaan eteenpäin. :)

Ensimmäiseltä aidalta kakkosta lähestyessä Pepe todella herkästi menikin aidan siivekkeiden välistä, lukee niin tarkasti mun kehon asentoa ja jos yhtään liian aikaisin käännyin, niin sekin kääntyi ja ei hypännyt aidan yli, vaan kierti takaa.

Viimeisellä yrityksellä meni hieman säätämiseksi, oli jo Pepeltä puhti poissa, kävi vaan maahan ekan aidan taakse. Olisin pitänyt tauon ekan rataharjoituksen jälkeen, mutta oli jo meidän vuoro ja Pepe ei kerinnyt lepäämään siinä välissä.

Agilityn lomassa tehtiin vähän tokoläksyjä ja kyllä oli taas kontakti huipussaan, todella kivasti meni seuraaminen.