Mentiin Marin ja poikien kanssa Puuppolan laavulle, tarkoituksena treenata hakua, ehkä ilmaisua ja tokoa.

Yllätyksenä mua odotti siellä makkaranpaisto, jonka jälkeen mentiin tallaamaan rinne, mihin muutamat pistot oli tarkoitus ottaa.

Alue oli noin 50 metriä syvä, pituutta ei otettu kauheasti, yhdelle puolelle lähetykset. Ekana oli Pepen vuoro, taukoa meillä on ollut takana nyt useampi kuukausi. Hakutreeninä etsintä ja sen jälkeen näyttö.

Ensimmäinen piilo oli sellaisessa kuopassa, johon ei keskilinjalta näkynyt. Pepe meni suoraan piilolle, mutta kierti rinteen yläpuolella miettien miten pääsis maalimiehen luokse. Pieni palkka etsinnästä, ei olisi malttanut maalimieheltä tulla mun luokse, mutta tuli sitten kuitenkin kutsuessa, laitoin liinaan ja lähetin näytölle.

Seuraava piilo oli sitten hieman syvemmällä, myöskin niin ettei keskilinjalta näkynyt maalimiestä. Ohi mennessä kävi kurkkaamassa vanhan piilon, ja siitä suoraan sitten kohti maalimiestä. Taas kutsusta luo, liinaan ja näytölle.

Yhteensä neljä pistoa ja aivan uskomaton motivaatio ja into koiralla! Itseltä meinasi kunto loppua kesken, juostessa rinnettä ylös koiran perässä liinasta kiinni pitäen sinnä näytölle.