Pepelle otin kolme pistoa, kaksi ensimmäistä upposi (1. noin 20m, 2. noin 50m), kolmannelle lähettäessä keksi että keskilinjan lähettyvissä makaileva auton raato on pakko käydä katsastamassa. Kierti auton häntä heiluen ja tuli takas, eikä enää lähtenyt kolmannelle. Mentiin yhessä lähemmäs ja lähetin uudelleen, oliskohan sitten alueen keskeltä poikki menevä tie hämännyt, mutta meni se sitten lopulta ukon luo.

Urmolle otettiin taas hajua tuulen avulla. Ekalle mennessä kuunteli autoilta tulevaa möykkää, sai sitten hajun mutta Hilma rääkyi autossa ja Urmo lähti autoa kohti. Kutsuin pennun luokse ja aloitettiin uudelleen maalimiehen lähestyminen, Urmo kuitenkin kerkesi nähdä ukon ja meni sen perusteella luokse.

Toiselle mennessä Urmo hiljeni taas ihan täysin, keskittyi paremmin. Suunnilleen viiden metrin päässä sai hajun tuulesta ja alkoi vetää, päästin menemään ja juuri ennen ukkoa tuuli kääntyi, niin että Urmo vaihtoi suuntaa, tuuli onneksi tasoittui ja Urmo sai taas hajun suoraan maalimiehen suunnalta. Tosi hienosti käytti nenää ja täysin sen avulle suunnisti toiselle ukolle.

Treenien lopuks taas juoksutin yhtä maalimiestä, toimi Hilmalle jäniksenä. Hilma lähti haukkuen perään ja teki samoin kun viikko sitten, parin metrin jälkeen kääntyi ja odotti mua peräänsä. Mun kannustuksella ja maalimiehen kutsulla jatkoi matkaa ja sai heppaa ukolta. Mun pikku perskärpänen. Nauru