Lauantaina käytiin taas Urmon kans katsomassa isoa maailmaa. Jäin Terran pihaan, kun Tero meni ostoksille. Käveltiin ympäriinsä parkkiksella, ohi meni autoja, pyöriä ja ihmisiä. Hyvin välinpitämättömästi reagoi ympärillä oleviin asioihin, hyvin otti kontaktia minuun. Sai tervehtiä joitakin ihmisiä, jotka tuli meidän luokse. Kutsusta tuli takas mun lähelle ja kenenkään vieraan luo ei ollut pakko päästä.Hymy Tervehtiessä oli avoin ja reipas. Kuten aiemminkin, oli taas niin vieraskorea ja rauhallinen. Ei hätkähtänyt vanhuksen kävelykepistä tai lapsen ilmapallosta ja viiristä.

Tehtiin parkkiksella myös pieni tottistreeni; istuminen, maahanmeno, seisominen ja sivu. Kivasti keskittyi tuon pienen tuokion ajan, vaikka ympärillä oli liikennettä ja ihmisiä kulki ohi.

Hihnassa Urmo kulkee tosi nätisti, vaikka kapistusta ollaan tosi vähän käytetty, eipä sille meillä maalla ole käyttöä. Käytiin ostamassa myös uusi panta, joka menee sitten vähän pidempään kuin tuo väliaikainen pentupanta.

Sunnuntaina tottistuokiossa Urmo meni ekan kerran maahan ilman käsi/jalka-apua. Ensimmäisen maahanmenon apuna oli käsi, toisella kertaa meni maahan pelkällä käskyllä.