Torstaina 29.4. oli toiset hakutreenit tälle viikolle ja Urmon nenänkäyttöharjoitukset jatkui. Alue oli melko tasaista eikä paljon ollut piilopaikkoja ja lisäks vielä tuuli oli kadoksissa, se  vähäinen tuuli mikä oli, vaihtoi koko ajan suuntaa. Maalimies otti ruskean lakanan mukaansa ja meni sen alle piiloon, ettei pentu näkisi ukkoa.

Ensimmäiselle mennessä sai tuulesta hajun suunnilleen 4 metrin päästä maalimiehestä, lähetin Urmon ja innolla säntäsi piilolle. Ei yhtään jännittänyt lakanaa ja pomppi iloisena ukon ympärillä.

Toiselle pistolle mennessä sai hajun tuulesta noin 5 metrin päässä ukosta, lähetin ja katsoin että ei se menekään piilolle vaan kaartaa vasemmalle. Mutta piilolle meni, itse lähetin vikapaikkaan, hyvä että yksi meistä tiesi mitä teki.Hymy Mä olen niin ylpeä tuosta pikkukoirasta, se on ihan selkeästi hoksannut nenänsä käyttöä ja ai että sitä motivaatiota mikä pennulla on.

Pepelle otin vain kaksi pistoa, tiistain treeneissä kolmas meni vähän plörinäksi. Ukot meni piiloihin valmiiksi ja menin Pepen kanssa keskilinjalle. Pepe sai selkeästi vahvemman hajun 2.piilolta, alueen vasemmalta puolelta. Lähetin kuitenkin oikealle puolelle 1.piilolle ja sinne se upposi maalimiehen luo suorinta tietä. Samoin meni toiselle lähettäessä, innolla ja suoraan.

Hilma oli taas tallaamassa aluetta ja jopa irtosi minusta muiden tallaajien luokse. Treenien lopuksi yksi maalimies oli taas jäniksenä Hilmalle.

Huomasin Hilmalla patin niskassa, ei arista sitä ollenkaan. Pitää seurailla kasvaako patti tai häviääkö se, voihan se olla et Urmon hammas on siihen vähän osunut ja tehnyt patin. Mikäli patti ei häviä, niin sitten näytille eläinlääkäriin.

Urmo sen vaan kasvaa tasaisesti. Tällä viikolla on ollut aika väsynyt kaveri, paljon ollut puuhaa. Kahdet hakutreenit, tottistelua kotona, pari päivää ollut Teron kans koko päivän ulkona puutöissä, keskiviikkona Irene ja Liina tuli meille, käytiin pentujen kanssa lenkillä ja reilun pari tuntia Urmo ja Liina riehui keskenään. Vappu ollaan oltu koirien kanssa ulkona oikeastaan koko ajan, lenkillä ja puutöissä. Tänään koirat ei ole herännyt kun ulos ja syömään.

Väsyneen pennun omistaja on onnellinen pennun omistaja, eikös se niin mene?