Tiistaina tottisteltiin Kuikan lavalla. Pepen kanssa lyhyt treeni - seuraamista, jäävät liikkeet ja hyppy.

Urmon kanssa imuttelin pientä pätkää, istu-maahan-seiso ja perusasentoa ja kontaktia. Treenin jälkeen Urmo pääsi painimaan hetkeksi Liinan kanssa ja ilo sitä pentujen leikkiä on katsoa.

Keskiviikkona oli tosi lämmin, tai kuuma päivä ja päätin jättää Pepen osalta hakutreenit väliin. Tero oli kotona, joten molemmat aikuiset jäi pihaan syömään luita. Urmolle treenisuunnitelmassa hajua tuulesta, kaksi piiloa.

Ensimmäinen maalimies oli keskilinjalta n.20 metrissä ja kerkesin kaksi askelta ottaa alueelle Urmon kanssa, kun pennun kuono nousi ilmaan ja lähetin heti ukon luo. Suorinta reittiä upposi maalimiehelle. Toinen maalimies lähti piiloon siinä vaiheessa kun Urmoa palkattiin ekalle piilolle. Palattiin keskilinjalle ja lähdettiin kohti 2.maalimiestä, joka oli alueella myös noin 20-30 metrissä. Kerkesin taas vain muutaman askeleen ottamaan kun Urmo merkkasi hajun ja lähetin piilolle. Tosi hyvää nenänkäyttöä pentuselta. Ens viikosta lähtien alan vähän vaikeuttamaan treeniä.

Tänään leikkasin Pepeltä rintakarvat saksilla lyhyeksi. Eihän se nyt mikään silmänilo ole, mutta olo on jo vähän kevyempi, pitää vielä siistiä. Huomasin aamulla että se ontuu etutassua, ontui vielä päivällä töidenkin jälkeen, seuraillaan tilannetta ja lepoa hetken aikaa.

Hilmallekin on tilattu kesätukka, kunhan mä saan aikaiseksi konetyöt. Johan turkki on kasvanut maaliskuusta lähtien. Hilman silmä parani itsestään pelkällä putsauksella. Oli jo seuraavana päivänä paljon parempi.

Urmo sai viikko sitten perjantaina II-rokotuksen, ei tuntunut piikit missään ja oli tosi reipas poika. Eläinlääkärin jälkeen käytiin vähän keskustassa kävelemässä. Kaupungilla oli tosi paljon väkeä, Urmo otti tosi hyvin ja itsenäisesti kontaktia ja käveli vierellä nätisti. Ei välittänyt ihmisistä eikä yrittänyt kenenkään luokse. Ahne poikanen jopa osasi nuolla jäätelöä eikä hotkaissut koko tötteröä suuhun jättämättä mulle mitään.

Oon kyllä niin tyytyväinen Urmoon, se on melko välinpitämätön vieraita ihmisiä kohtaan hihnassa sekä vapaana, mutta hakumetsässä taas ihmiset on tosi kiinnostava asia.

Viikko sitten tuli otettua kuvia koirista, kuvat löytyy täältä.