Tänään oli Leppävedellä hakutreenit. Urmolle otin kolme pistoa, haamuja kaikki. Maalimies meni alueelle, Urmo katsoi, käänsin pois ja maalimies eteni vielä alueella vähän matkaa. Ensimmäisen kohdalla oli hieman ihmeissään, mutta nenää käyttämällä löysi perille. Ekalta piilolta tullessa, toinen maalimies oli jo menossa piiloon, käänsin taas pennun poispäin ja ukko meni piiloon. Lähetin koiran ja suoraan meni piilolle, samoin meni kolmas. Kaikki pistot oli noin 25-30 metrissä.

Toiselle piilolle lähetin hieman liian rauhattoman koiran, olisi pitänyt tasoittaa koiraa hetken, tuotakaan ei itse edes tajunnut, mutta tarkkasilmäinen maalimies takaa hihkaisi. Kolmannelle lähettäessä rauhoitin pennun ja lähetin vasta sitten.

Pepelle otin myös kolme pistoa, ensimmäinen vasempaan etukulmaan, sinne meni melko suoraan. Toinen oli suunnilleen 25 metrissä, juoksi ohi ja palasi mun luokse. Uudelleenlähetyksen jälkeen meni piilolle. Kolmas ukko oli myös suunnilleen 25 metrissä, Pepe juoksi suoraan vasempaan takakulmaan, sieltä kierrellen piilolle, kun ukko hieman rasautteli oksia. Maalimies piti oksilla hieman ääntä siksi, ettei lämpöisellä säällä juokse itseään liian piippuun ja saa hengenahdistusta.

Hilma oli la-su välisenä yönä tosi outo, tärisi ja istui vain mun vieressä. kopeloin koko koiran läpi, eikä aristanut mitään, meni nukkumaan petiinsä ja oli siinä koko loppuyön. Sunnuntaina aamulla tärisi edelleen ja ei liikkunut kunnolla, tutkin taas koko koiran ja annoin kipulääkkeen. Mä jo hädissäni mietin mikä myrkytys sillä on, kunnes tajuttiin että sillä on lihakset jumissa ja siitä kipuilee. lämmitin kauratyynyn ja hieroin meidän hierojan antamien ohjeiden mukaisesti Hilman selän. Sen jälkeen oli taas oma itsensä, kunnes maanantaina aamulla oli taas sama homma, hieroin heti aamusta ennen töihin lähtöä ja annoin vielä pienen annoksen rimadyliä. Töiden jälkeen taas sama juttu, ja lisää hierontaa.

Tänään ei aamulla enää kipuillut, kyllä se kankeasti kävelee eikä hyppää portaita, kuten normaalisti. Töiden jälkeen tarkkailin liikkumista, ravaa normaalisti, kävellessä selkä on hieman koukussa ja ajoittain peitsaa. Illalla on siis luvassa lisää hierontaa. Varaan myös ajan hierojalta, joka saa kopeloida Hilman läpi ja paikantaa jumit.