Sunnuntaina hakutreenit Kuikan lavalla. Alue oli vähän vaikeakulkuista, keskilinja vanhalla metsäautotiellä, jossa oli pitkin poikin risuja ja rankoja, alueen oikea puoli heinittynyttä harvaa metsää, ei juurikaan piiloja. Vasen puoli taas tuhannen tiivistä kuusimetsää, jonne ei meinannut keskilinjalta edes nähdä. Onneks merkattiin lähetyspaikkoja, joista voi haamut pennuille tehdä, jotta koira näkee maalimiehen vilkutukset metsästä. Maastojen vuoksi syvyyttä ei tullut 50 metriä /puoli.

Urmolle haamuja, heilumisen jälkeen maalimies siirtyy hieman ja menee piiloon, noin 25-30 metrissä. Ensimmäisellä Urmo lähti varmasti liikkeelle ja upposi heti piilolle. Toiselle pistolle lähettäessä, meni kohti suoraan piilolle, mutta juoksi vierestä ohi ja teki pienen lenkin hajujen perässä. Tässäkään vaiheessa ei siirtynyt jäljelle, joten tyytyväinen olen. Kolmas ja neljäs meni taas ihan nappiin, tosin kolmannelle lähetys oli mun osalta hieman hätiköity, kun koira ennakoi lähetyksen ja "karkasi" liikkeelle. Mutta kokonaisuudessaan hyvää työtä, itsenäinen poika ja kuono on ilmassa koko ajan.

Pepelle neljä pistoa, kaikki ukot 25 metriin. Eka, kolmas ja neljäs meni tosi hyvin, toiselle mennessä lähti kaartamaan pois alueelta ja neuvosta taas ukko hieman hihkaisi oikeaan suuntaan. Tehtävä suoritettu, koira nautti ja sehän se on pääasia Pepen kanssa.