Alku viikosta oli tiistaina ja keskiviikkona tottistreenit. Tiistaina ao:n treeneissä Urmon kanssa otettiin seuraamista ja siihen pysähtymisiä. Urmo ei jaksanut keskittyä yhtään, seuraamisissa näytti haaveilevan omiaan ja koko ajan kuono meni maahan. Otin sitten pari istumista väliin ja kahden askeleen seuraamisen, palkkaus patukalla ja koira autoon. Toisena treeninä sitten ihan pelkkää leikkimistä patukalla, kentällä oli samaan aikaan toinen pentu ja toisessa päässä kenttää lisäks jonkun porukan tokotreenit, eikä Urmo ottanut niistä yhtään häiriötä. Pepekin pääsi vähän treenailemaan, seuraamista ja jääviä liikkeitä.

Keskiviikon treeneissä Pepelle seuraamista (käännöksiä), luoksetulo, jääviä liikkeitä ja luoksepäästävyys. Urmon kanssa keskityttiin vain leikkimiseen ilman häiriötä sekä häiriössä. Patukka on patukka, vaikka kentällä olis mitä/ketä, ei ottanut häiriötä mistään. :)

Sunnuntaina tallasin Urmolle 95 askeleen jäljen pellolle, jälki vanheni 10 minuutin verran. Tasaista ja rauhallista etenemistä, hyvää ja tarkkaa työskentelyä. Jäljen jälkeen vielä leikittiin patukalla ja otettiin pihalla vähän tottista. Eteen istumista, sivulle siirtymistä ja perusasennossa istumista. Lopuksi vielä paikkamakuuta, tai lähinnä makuulla olon ajan pidentämistä.